Wednesday, October 9, 2013

Ikut kata hati

Parah .
Tiada yang lebih baik . 

Bosan .
Bacul sangat kehidupan .

Roda bergerak kencang . 

Sepatutnya , 
orang berbudi kita berbahasa . 

Ps : aku cuma doakan kejujuran . priority in life . 
Kau memang la memang ! 

Tuesday, August 13, 2013

Raya ke 6th 2013

I guess I am back to where I belong . Since 2008 I had enjoy the real raya , the real ramadhan ( hello - walaupun ye tak terawih saya masih menunaikan kewajipan saya- saya puasa ye ! ) 
But this year was very simple . No kuih raya , no baju raya ... 
Infact now I tgh keje . 
NOPE I don't miss him .. I miss the memory !
Tatta!

Monday, August 12, 2013

Behind the smile - the cheeky smile

Tetibe bila wan ( nenda) said "Awak kena kuat" ; aku cuma senyum .
I did not said anything . I never revealed anything .
Tapi bila my cousin sister said , "mesti ada sebab ,, " Aku tak senyum . Its hurt for me to repeat again and again . I had tried over the years .

Am I demanding ? Am I unfaithful ? I am not happy . That is all .
No one understand .. they can just listen and assume and summaries .

I didn't asked this thing happen . But really I am not happy .
If Im not happy after ten years , I still have to face the same thing for another ten years?

ps: I just dont understand and I dont believe until these happen..

Tuesday, July 9, 2013

Marhaban Ya Ramadhan ...

I did not sleep at all throught the night . My feeling not OK . Shivering , yang pasti aku sedih .
Setiap yang belaku pasti ada hikmah .
Aku kena kuat . Jangan salahkan orang lain Dina !! Terima la dengan redha - pujuk hati laraa ..
Pedih sangat hati ni .. Tapi tak dapat nak luahkan dengan kata ...
Bila sedih selain Dia , hanya my bestie yang mungkin paham , mungkin tak ... mungkin ...
Aku pujuk hati redha , pasrah dan jangan sesekali salahkan apa sekalipun . Ini dah tertulis .
Salam Ramadhan semoga hikmah ini buat aku jadi matang. Yang pasti aku tekad !

Thursday, June 27, 2013

If I could turn back time ...

Oh God give me the strength !
" The crime is not to avoid failure . The crime is not to give triumph a chance ..."


Tuesday, June 25, 2013

Enuf !

I don't want to be your second choice anymore. If I'm not your first choice, then just turn around & walk away now. I'm worth more than that... 
***Not every relationship is meant to last forever. And sometimes the best thing you can do is take a step back and give yourself a chance to breathe

Thursday, June 13, 2013

1st assignment - Pre Istanbul Hi tea

Pre Istanbul Hi tea
Boarding - take off your shoes - wear white slipper - door open - enter - shocked - need to seat on the floor - got 250 candle with the light on - PA systems doesn't works for almost 20 min - do manual emcee - pass back to Da once the audio system rectify - Raymond giving speech - RD also bring up the issue of campaign - thrown 10 hamper - The most lucky is ARM21 , En Fauzi - bring back S4 as the grand prize .


Pahang team with Raymond & Alvis
The Mediterranean menu is superb delicious . Plus I put them seat on the floor with the back ground of middle east music. They are super hilarious but the concept is I wanna them to feel yeahhh we were in Istanbul peeps !

Debra thanks so much for the the compliment note . Thank . You make my tear drop .Thanks for understand the concept . Nevertheless thanks fo lending me your hands and follow what we have planed well . Sorry for being very fussy but being perfectionist I just wanna make sure the event went smoothly .


I hope there is no hurt feeling and thanks so much for the hospitality that you has thrown to my guest . Without them to saying Thank You I'm sure deep in their heart they also in love with the concept . In-fact some said they feel like their in Istanbul already.

Thanks to my team Wan Ju , Arja & Da .. Thanks for giving a trust on me .
The experience that we gained is to shared and I really hope you guys can pick those good point for our next project .

Alhamdulillah . Its not easy to please everybody . But I am sure I have done my level best !

When you focus on problems, you'll have more problems. When you focus on possibilities, you'll have more opportunities.











Sunday, June 9, 2013

Gateaway Koh lipe

Kami fly KL - langkawi .

Langkawi - Koh lipe by speed boat cost RM250 per pax . Journey 1hour .

( The most faster road compare to Satun . Dari Satun boleh jugak )

Halal Restaurant + Hotel
Kami stayed di Bung Roon challet - +66847477267 .
Its halal restaurant too .
Jangan lupa ke milk ice tea ! Terbaikkkk !








Handbags 


















Its nothing to do selain Island hoping . Its a place for divers .

Town yang sangat kecik , we able to walk and finish walking the whole island for only 30min . cool kan ? Surrounding with pub's and happening life at night .

Bawak duit banyak banyak . Bung Roon bleh accept ringgit .
TAKDE money changer ye . And NO ATM machine .

Ada massage . A bit purba . hehhehe .

Its a virgin island . Should go and you will loving it !

Monday, June 3, 2013

Induction time

Its very tiring and I got to know that I need to catch a 6.40am flight . The best part was my alarm been hacked by someone using my phone while Im sleeping . Terlupa silentkan then the settle pakai sepatutnya back to ringing la kan ! I betul betul kejar flight . I ngam ngam sampai airport pukul 6:32 am . Lari sekuat hati .. sib baik laa airport nye kecik ..

Dapat gak la p induction . Habis je kami nye flight skit punya lama kena tunggu la .. last flight .. Sib baik ada fwen nak bawak p ikea...

Meatball time .. window shopping yang paling banyak menyoping nye ! haihh .

Singapore with girlfwen 19th Mar 2013

Ni singpore je , tapi well planned . Cuma sedih tercalar sikit dengan perkara perkara yang susah untuk dielakkan .




Honestly why Im writing this blog .. I miss them .. miss my little sister yang confuse habis ! Miss Adam boy yang very cheeky and very clever boy .. Miss my sweetheart Elin yang ver funny ! (pakai DKNY hill in USS - jangan marah babe ) Miss my adorable Nilam yanng tetibe buat busy sekarang .. and of course Uyun ..we will plan again ok .. . My other sister tak la rindu sangat sebab baru je balik with her dari Thailand .. heheh..

We have spent a day in USS . Adam pun dah buat perangai . Elin pun sama , penat .. mana tak nye pakai lagi ala ala diva :p ...

Sedih jugak bila sepatutnya Ira patut join kami , akan tetapi ada perkara yang tidak dapat dielakkan

"One of the most beautiful qualities of true friendship is to understand and to be understood " - 
 Lucius Annaeus Seneca










Saturday, May 18, 2013

Election day 2013

Tak pernah p vote . My 1st time . heheh .. bonda & nardyra dah tunggu . Its fun bila tengok semua orang nak buktikan kebenaran .. kesungguhan ni telah menjadi satu isu yang sangat emosi. Yang bermaksud bahawa orang mungkin menentukan untuk siapa mereka akan mengundi .. Undi adalah rahsia .. hehehhe . 

The comel part was kena paint index finger . The best part .. we are united again . Regardless siapa yang kita undi , yang penting kita aman !
Kami sudah menunaikan tanggungjawab kami .. we are malaysian

Monday, May 6, 2013

Congrats Ejo & Along paiz

during tahlil ... family is always prioritize
Untung makde ! senang terus dapat dua menantu sekali gus !! congrats u both !!tapi I baru realize I tak amek gambar ngan perantin ... busy uruskan majlis :p


Family gathering !!!

Every good relationship, especially marriage, is based on respect. If it's not based on respect, nothing that appears to be good will last very long- Amy Grant

Thursday, March 28, 2013

oh Maii

“Books are the plane, and the train, and the road. They are the destination, and the journey. They are home.” ― Anna Quindlen


I miss talking to ! I miss a moment together .
I miss our journey together .
BUT
Life is not like writing in the blog .. not like we wish dapat ..


Love is sharing & having faith diane !!

Monday, March 4, 2013

Nurul Nadia big day

So fast she's big girl oredi . Doa kami agar rumah tangga yang dibina dengan kasih dan sayang ini tersemai indah buat selamanya amin .

“This is one of those moments you waited for with the most excitement, and so I wish you the best. Congratulations on your marriage. Be immensely happy.”

 “I know you will soon marry the man you love and it makes me very happy. I wish you are the happiest woman in the world from now on.”





Tuesday, January 22, 2013

Gee E-day :)

Time flies so fast .. I remembered during she just finished her form 5 and doing her part time job and came to discuss that she do not want to continue study and wanted to become flight attendance :)
I remembered when she wanted to follow me to a friend birthday party and I asked her to just SIT only ! She's my baby boo .. one of the close cousin ...
She's little girl to us .. But today I proud to be her cousy sister who see how fast she growth . She's now a duty manager in Micasa Hotel , just got engaged and getting married soon .
She's charming , beautiful and I hope that her future husband can guide her along.

Women are, in my view, natural peacemakers. As givers and nurturers of life, through their focus on human relationships and their engagement with the demanding work of raising children and protecting family life, they develop a deep sense of empathy that cuts through to underlying human realities" - Daisaku Ikeda "



She has put one feet in , to rock the real life .. Married life . Married is beautiful if you able to give and take , with respect one another .

Tuesday, January 1, 2013

Janji 2013

2012 was so fast . Cam tak terkejar pun ada . For the first time new year lepak kat rumah doing nothing . Unbelievable . Few friends call ajak p TC ( teluk chempedak ) tapi kaki malas nak bangun . hehhe 

Saya juga mahu yang baik baik . Mahu yang enak enak . Walaupun It was not really good start for 2013 with the "de" aku bersyukur kerana masih bernyawa . 

Walaupun melaluinya amat perit , sukar tapi aku percaya masih ada yang lebih perit dari apa yang aku lalui . Bersyukur kerana kehidupan ini banyak memberi aku pengajaran . Kehidupan tidak semestinya sentiasa manis , tidak juga sentiasa pahit aku ingat pesan mutawif masa mengejakan ibadah umrah . "Mintak la apa sahaja agar Dia tahu kita tidak pernah berhenti berdoa " . 

Aku tidak mintak yang lebih lebih . Apa yang ada mahu ditambah agar lebih elok itu sahaja. Kiranya apa yang ditakdirkan ini mengajar aku aku terus bersama sama mengahdapi kerenah kehidupan , Aku redha . 

Wishlist :-

1. Nak p Koh Lipe , Thailand 
2. Nak p Europe trips 
3. Nak continue the business in Kuantan .

Moga rezeki kami sekeluarga bertambah  dan selebihnya aku mahu jadi insan yang baik , inya allah .

Happy new year :)

Total Pageviews