Sunday, November 27, 2011

Wishing everyone a successful and blessed 1434H. Salam Maal Hijrah :)

Home alone ! Seriously .. children's went out with his mother ; hubby working .. letto play outside ..Dengar lagu Hoobastank ! Syok meaningful ..
HIJRAH haruslah difahami sebagai berpindah dari suatu keadaan tidak baik kepada keadaan yang lebih baik.

Remember my hubby bbm was stated ; kalau tak dapat hijrah pun xpa la , janji hijrah dalam pelakuan . Insya allah baby boo ..

Saturday, November 19, 2011

Hati yang terluka ...

"mencintai awak adalah kesilapan yang takkan saya ulangi !"





p/s : You don't know what you do to me you don't have a clue. You don't know what it's like to be me looking at you!

Thursday, November 17, 2011

Jiwanya ~

Jiwanya ini mungkin terusik.. bukan apa hatinya juga macam orang lain . Punyai perasaan ... Punyai naluri ...
Kadang kala salah ditafsir , salah pengertian .. Macam mana nak faham kalau tidak cuba belajar untuk faham..

Amarahnya sama macam orang lain , kerana dia juga punyai hati ... lidahnya juga punyai rasa.. kerana perasaannya selalunya tidak apa apa ...
Bila berkokok kesudahannya terlalu perit,
Keringatnya tidak pernah dihargai ...
Peluhnya tidak pernah berhenti ...

Jiwanya mungkin terusik tatkala hati orang lain perit .. kesudahan hatinya tiada siapa yang mengerti.. Dia sendiri tidak pasti ..
Ketawanya seolah disalah erti juga , apakah mereka - mereka ini mahu tatkala hati terusik bertanya...

Jiwanya mungkin terusik tatkala ada pula bertanya .. pasti mereka - mereka tidak faham kalau tidak masakan bertanya ; kan ?

Tapi bila jiwanya terusik bak badai menghempas ganas ; Dia ; tiada suara , ukiran senyumannya pernuh paksa...

Jiwanya mungkin terusik tatkala ada saja jari menundingnya tapi yang lebih pasti bila hak itu bukan hak hatinya...

Friday, November 11, 2011

11.11.11

Special kan this date .. From of the message that i have received ;
It has been for 15000000bc to reach this date ..according to mayans god has created love.
I dont said that its wrong but for love is everyday right.. Dont u think u wait till this date to show how much u love and cares the person is ? Exceptional for those who wanted or planned to get married on that date ; memang cantik pun date tu kan ...
Dah memang trend skarang ni .. Semuanya pilih date cantik ; tak kisah la falls ari apa pun kan ... Hheh

Ada lagi;-
Read this!Dalam kitab satanic the holy is satan;Mr St Wingston father satan bagitau yang 11.11.11 hari kebangkitan anak setan dan dajjal yang akan memerintah dunia dan orang akan memuja-muja pada hari keramat yg bratus tahun Wiliam satan tunggu-tunggukan .
"Sebenarnya orang tak akan tahu apakah makna tarikh tersebut malah pada hari Jumaat datangnya kami untuk menyesat semua agama islam , kristian dan buddha.Dan di mana nanti yahudi dan kami akan gembira kerana kebodohan manusia yang ada agama tapi tidak guna dengan betul . Sesungguhnya father of god satan akan terus menyesat anak-anak adam , St Mary and Crist Jesus . Maka kiamat akan muncul pada hari Jumaat dan tarikh ini bermakna untuk kami . Semperna keturunan kami 6.6.6 9.9.9 dan 11.11.11 "
Ada yang spread kata esok terjadinya kiamat, bukankah kita semua tahu dan diajar tanda tanda kiamat dan tahu tiada siapa yang diantara kita boleh preddict bila terjadinya kiamat..

Jagalah akidah kita ~

Wallahualam ...

Yang pasti dari petikan blog Ustaz Azhar Idrus
‎11.11.11 ~ nothing special except --> Today is FRIDAY ~ Specialnya tarikh 11.11.11 ~ sebab ~~> Jumaat penghulu segala hari dan pada hari jumaat juga:

1) Allah ciptakan Adam ,
2) Allah turunkan Nabi Adam ke bumi,
3) Allah mematikan Nabi Adam,
4) Pada hari itu juga ada satu saat yang tidak ada seorang hamba pun yang memohon sesuatu, kecuali Allah akan perkenankan permohonannya, selagi ia tidak meminta sesuatu yang haram.
5) Pada hari itu juga akan terjadinya hari kiamat. Tidak ada satu malaikat pun, sekalipun yang amat dekat kedudukannya di sisi Allah, langit, bumi, angin, gunung, juga lautan, melainkan kesemuanya memohon belas kasihan pada hari tersebut.
( Riwayat Hadis Muslim)

Thursday, November 10, 2011

Soffiya

Remember when Nurul tanya , "layan citer soffiya tak ? " Geleng je kepala. Taknak la , tak jadi keje la tengok drama during magrib ni. Bergaduh ngan semua orang tau sebelum sebelum ni .. Selalu jadi issue siapa nak antar anak p tuition .. huwwwaaa .. Huh end up siapa yang gila ! aku laa .. bukan aku je semua plak tu . Ngan Imran pun jadi emo .. En Hubby tak payah la nak cakap emo nye tahap gaban !
Tengok Soffiya jadi mangsa rogol ayahnya sendiri  ; hati sayu sangat. Cerita memang mainkan semua orang yang punyai emosi .. yang punya jiwa .. sedih sangat ! Kejam .. Bila dia bunuh bapak dia sendiri , macam nak je jerit pada for those yang kena rogol ngan bapak sendiri buat benda yang sama . Ayah dia doctor yang psycho!


Logiknya jugak takkan Ilyas boleh jatuh cinta dengan dia . Dia  je maybe terlebih lebih tapi bila dia jatuh cinta dengan  Kamal adui .. bukan sebab Kamal tua . Tak logik a million air man macam gitu kan .. hahhaha .. Moral ~ neeh !! :p

Fiona is excellent. Hate her charactor so much . Tetiba tengah tengok TV aku ngomel bentak bentak kebodohan Ilyas. Apatah yang dia nak kan ... 

Episode ke 27 , aku stuck dalam jammed Kuantan ke KL . Huh ! Nasib baik ada Pae update the story , rasanya macam tengah nengok kematian Fiona .. opsss ! Jahat ya ampun . Busuk sangat hatinya .. teruk betul ...

Rasanya nak cari Johny Depp ini sure Soffiya baca quote mamat ni kan .. aku tak happy bila dia pilih Kamal . Tapi agreed with Fizo bila dengar dia kata HOT FM .. it is a fair ending. Maybe kalau Soffiya tak pregnant dia mungkin ikut Ilyas p UK kot . Tapi macam macam la director ni nak call off the story.

Ending tak best sangat .. infact he has told Soffiya not a good sign (surat yang soffiya baca tu - yang dia bagi before he left to UK) I think the main emotions/feelings that drive everybody insane .
Katanya lagi "Ujian Allah tu sama hebat dengan rahmatnya!

But for sure , masakan Ilyas tak menyayangi Fiona , tapi memang Ilyas  jatuh hati pada Soffiya .. cuma sebagai yang naive Soffiyaa menjadikan dirinya taat walaupun tak begitu setia ..

Tuesday, November 8, 2011

Raya vs galah panjang ..

separuh dari kami~
A wonderful traditional game that most everyone will fondly remember. Galah Panjang used to be one of the games to play when we are at the neighbourhood playground. This game is easy to play and involves much teamwork, strategising and of course active running .
Ingat masa kecik kecik dulu , inilah permainan yang end up jadi gaduh .. hahha .. dari pakai baju and long pants .. tukar jadi singlet ! Panas marah .. tak game game..

Raya is gathering for TCJ I believed .. We are very closed but of couse macam lidah dengan gigi kan .. masakan tak bertegang urat .. Even during the game also they still fighting.. hehehe .
I'll suppose to play the game unfortunately En Farok is came along ( for the first time ye). Then I need to pay the respect. He did not allow me to play! "ramai sangat orang tengok, katanya.
oppss .. we didn't play at grandma's house. We played at TC - Teluk Chempedak at 1234 am ! Kelas kan ! hhahaa

Just to share : ( orang melayu tentu tahu apa itu galah panjang , so I elaborated in English)

Divided to two team - one team called "tagging" , another one is "running". Mission to complete till the end of the line ( the last tagging team) and run back to the point has started. "Players" (running team)will have to do this by avoiding and cleverly manouvering(serangan) past the “tagging” team.Then the "player" ( running team) will get one mark.
Those has been touch or manouvering by "tagging" team has to be out of the court.
For "tagging" team cannot attack retreating forces back beyond the boundary of the field.It just a straight line that "tagging team allow to move. Only the leader can move at all line .
I'm sure there is few rules and regulation down in neighbourhood but the is the games and rules in TCJ.
TC at 1234 past morning !


But the best moment when you gathered with the love one .. ~
kepenatan

Saturday, November 5, 2011

Chenta Rifqa

Welcome to the world!! Never the less to congratulate both of you SUE n EWAN! May she grow up to become a beautiful person with a wonderful heart and full of wisdom!

Hip! Hip! Hurray!!!!Wishing you a life full of health, happiness and bliss!May you grow up to become wonderful people like your parents!! It’s a girl.I am very happy for both of you.Beautiful name of CHENTA RIFQA! A little princess has arrived at your place. Grow her up in a way that she becomes sweet, kind and beautiful just like her parents.May God bless you little one!! Always make your parents happy, Just the way did today by arriving into their lives.

An arrival of baby girl is an ecstatic moment in the life of its immediate family. The little angel is going be cynosure of all eyes for years to come.Congratulations to both of you on birth of your new daughter...

Love ~
Mommy D , Uncle Oat , Imran , Farahdina & Satria

Wednesday, November 2, 2011

Green Pants ~ Anak mommy dah besar

He was 6th years old
For every week when I get him back from his mother’s there are noticeable changes. He has learned new phrases, and new ways of interacting with his environment, but for sure he know that I love him than anything else. I'm not bias but watching him develop and interact with the world around him is fascinating and intriguing... His my baby ..

I'll seen the real him . I'll see him growth . 

2011 picture , his getting matured right ? Don't you think so ?
I could hear in his voice just how sincere those words were. His understood how much I’d driven around to allow him to attend events, and without question, he was truly grateful.Instead of taking for granted the sacrifice of a parent, this child had now reached a point of maturity to be able to see the big picture and empathize with the efforts of another.

There was my son, but no longer was my baby boy. Life was now taking him down diverse paths, and he was more than ready for the new adventures. As the streams of tears somehow made their way down my cheeks, I was reminded of just how fast these treasures we’ve been given as parents grow up, and the need we have to cherish each moment with them now, as the opportunities are still there.

His ready with his green pants ! His almost 13 !

BFF !! unconditionally friendship ...

Its pretty long! Very long .. and finally I met him . It sound wooo .. or wooooww .. or whatever . But I met him in a proper dinner . Unconditionally friendship i guess.. :p
I like him once upon a time . A guys who always bare with me . Who always make me laugh during my bad day.. A guys who always make me think twice when I do things... Nope ! he's not just my boyfriend but its real friendship ~ unconditionally !
We had a talk and is all about me , and he is the same person . The only things I can see from his eyes is his getting matured and his no more mama's baby ..
what a friend for , anway?
I falls in when I dunno why it happen ..It is especially unfortunate, then, that most of us have no idea what unconditional really is.. It should be because I like him as a friend. What attracted me to him in the first place, is probably still there. He may still be the coolest person in my life journey, that reads the same things I read and enjoys talking about anything. He may still be the guy with the best sense of humor, that's happy to go to... Attached at the hip since we work together, we often joke that his and I go back like Atari. He is my walking diary. Hell, he was the first guy I fall in too without reason.He consoles me when I’m sad or hurt. He already knows everything. When something awesome or awful happens in my life I immediately I call him right after .What I wish this memory called just a path of life . Hoping no one hurts and let the feeling guide us the right direction .


Total Pageviews